Diverse importpakketten en -mogelijkheden

Hier vindt u een overzicht van op welke manieren u mijn diensten kunt inschakelen om een auto te laten importeren. Dit is ter indicatie: er is geen vaste formule als u via ons een auto laat importeren. Alles wordt op uw behoeften en portemonnee afgestemd en alle importkosten worden vooraf helder en transparant gecommuniceerd.

Goed om te weten is dat ik door mijn ervaring met het importeren van voertuigen veel manieren weet om de kosten van auto import te drukken. En dat is een fijne bijkomstigheid voor u: ik verdien mezelf meestal gewoon terug.

Enthousiast geworden en vertrouwen gewekt? Neem vooral contact op om een importtraject te starten; leuk!


Pakket 1: het A tot Z-pakket

Het enige wat u hoeft te doen is uw mening te geven en aan te geven wat u wel en niet wilt. Wij verzorgen alle stappen uit het importtraject en regelen werkelijk alles voor u:

Wat rest voor u is om in te stappen en vele veilige kilometers te maken.

Vraag prijsindicatie op


Pakket 2: het Doe-het-zelf-pakket

U gaat zelf op zoek naar een auto en hebt zelf contact met de verkopende partij in het buitenland. Ik kijk met u mee of de historie van het voertuig correct is en of de benodigde documenten voor import aanwezig zijn. De aankoop doet u in principe zelf, maar dit kan ik desgewenst voor u uit handen nemen.

Zodra er een deal is gesloten en de auto naar Nederland is getransporteerd, neem ik u het werk uit handen: ik regel de keuring door de RDW, bereken de definitieve BPM, handel alles af met Douane en Belastingdienst. Ook vraag ik de kentekenplaten aan en monteer ze, terwijl uw voertuig verzekerd gestald staat bij ons in Heijen.

Vraag prijsindicatie op


Pakket 3: het BPM-pakket

Wij zorgen voor de zo laag en eerlijk mogelijke berekening van de BPM. Tegen een meerprijs laten wij een (schade)taxatie uitvoeren door een erkend taxateur. U krijgt een compleet ingevuld BPM-aangifteformulier die u zelf kunt indienen bij de Belastingdienst.

Een indicatieve BPM-berekening wat ik kan regelen is natuurlijk kosteloos. Laat me graag weten welke auto u op het oog hebt en ik maak een eerste berekening voor u.

Vraag prijsindicatie op


Importeren van een voertuig van buiten de EU

Import van een auto buiten de EU is natuurlijk mogelijk, maar daar komen nogal wat extra dingen bij kijken. Ik loop u er graag doorheen; neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Onderdeel van:

Youngtimer Kopen

Abersland 3223, 6605 PK Wijchen

info@youngtimerkopen.nl

Tel: 0487-745381

Maak kennis met Youngtimer Kopen

Deze website is onderdeel van Youngtimer Kopen, het autobedrijf van Marcel van der Sluijs. Met de succesvolle combinatie van vertrouwen, eerlijk advies en persoonlijke service is zijn bedrijf sinds 2011 gegroeid tot het professionele en kleinschalige autobedrijf wat het nu is. Met kwaliteit en een eerlijk, gedegen advies voorop.

Benieuwd naar Youngtimer Kopen of wilt u langskomen om kennis te maken en (import)zaken te bespreken? Leuk! U bent van harte welkom.

Marcel