Maak kennis met ons

Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Marcel van der Sluijs, de drijvende kracht achter autobedrijf Youngtimer Kopen, waar deze auto import-website onderdeel van uitmaakt. Youngtimer Kopen werd in 2011 opgericht en sindsdien hebben zich een aantal succesvolle pijlers gevormd waar ik mijn ervaring en expertise in kwijt kan:

Dat alles met de drie-eenheid vertrouwen, ontzorgen en persoonlijk als verbindende factor.

Autobedrijf Youngtimer Kopen

Ik vind het belangrijk dat u weet met wie u te maken heeft als u contact opneemt met Youngtimer Kopen, of als u onze showroom in Horssen bezoekt. En daarnaast ben ik enorm trots op mijn bedrijf, de resultaten en de weg die ik ben ingeslagen, dat ik u op de website van Youngtimer Kopen graag meer vertel over mijn autobedrijf.

Liever in persoon kennismaken? Natuurlijk bent u van harte welkom in onze showroom in Horssen. Belt u even voordat u komt?

Graag tot ziens!

Marcel van der Sluijs

Onderdeel van:

Youngtimer Kopen

Abersland 3223, 6605 PK Wijchen

info@youngtimerkopen.nl

Tel: 0487-745381

Maak kennis met Youngtimer Kopen

Deze website is onderdeel van Youngtimer Kopen, het autobedrijf van Marcel van der Sluijs. Met de succesvolle combinatie van vertrouwen, eerlijk advies en persoonlijke service is zijn bedrijf sinds 2011 alsmaar gegroeid tot het complete, full-service autobedrijf wat het nu is.

Benieuwd naar Youngtimer Kopen of wilt u langskomen om kennis te maken en (import)zaken te bespreken? Leuk! U bent van harte welkom in onze showroom.

Marcel