Veilig en verzekerd transport

Zodra er goedkeuring is van alle partijen gaan we over tot het transport van uw importauto naar Nederland. Dit verzorgen wij in bijna alle gevallen zelf en vanuit eigen beheer. In sommige gevallen besteden we dit uit aan externe transporteurs, wanneer zij voor een gunstiger tarief het transport kunnen verzorgen. Ook op die manier proberen we uw kosten te drukken.

Wij hebben met diverse transporteurs goede contacten om te waarborgen dat de auto heel en zonder schades aankomt in Heijen. Uiteraard is in alle gevallen uw importauto verzekerd tijdens het transport: wij laten niets aan het toeval over!

Veilig en verzekerd transport

Eigen transport

Het is ook mogelijk om tijdens de bezichtiging mee te gaan en op tijdelijke kentekenplaten zelf met de auto terug te rijden. Mocht dat niet uitkomen verzorgen wij met alle liefde de transport van uw nieuwe bolide.


>>Volgende stap: naar de RDW & Douane

Onderdeel van:

Youngtimer Kopen

Abersland 3223, 6605 PK Wijchen

info@youngtimerkopen.nl

Tel: 0487-745381

Maak kennis met Youngtimer Kopen

Deze website is onderdeel van Youngtimer Kopen, het autobedrijf van Marcel van der Sluijs. Met de succesvolle combinatie van vertrouwen, eerlijk advies en persoonlijke service is zijn bedrijf sinds 2011 gegroeid tot het professionele en kleinschalige autobedrijf wat het nu is. Met kwaliteit en een eerlijk, gedegen advies voorop.

Benieuwd naar Youngtimer Kopen of wilt u langskomen om kennis te maken en (import)zaken te bespreken? Leuk! U bent van harte welkom.

Marcel