Auto laten importeren via Youngtimer Kopen

Het importeren van een auto is een ingewikkeld proces, maar zeker niet onmogelijk. In theorie kunt u natuurlijk prima zelf een auto importeren, maar hoe fijn is het als u vertegenwoordigd wordt door een expert die van de hoed en de rand weet? Doordat wij al talloze auto's voor klanten hebben geïmporteerd weten we veel mogelijkheden om het (financieel) aantrekkelijk voor u te maken.

Samen met u ga ik graag op zoek naar de door u gewenste auto. Die zoektocht doen we bewust samen: een succesvol importtraject is mijn inziens de samenkomst van uw duidelijke wensen en eisen met mijn (technische) expertise en advies.

Benieuwd hoe zo'n importtraject bij Youngtimer Kopen in zijn werk gaat? Grofweg bestaat het uit de volgende stappen:

Stap 1: uw gewenste auto vinden

Het begint met de juiste auto vinden. Op basis van uw wensen en eisen ga ik op zoek naar geschikte auto's die bij u en uw budget passen. Die auto's bespreken en beoordelen we samen.


Stap 2: het financiële plaatje

Zodra u een keuze gemaakt heeft bespreken we het financiële plaatje: van aanschafkosten tot BPM en van transport tot aflevering: ik geef een zo nauwkeurig mogelijke berekening. En het goede nieuws is: ik verdien mezelf bijna altijd terug!


Stap 3: de aankoop

Met een akkoord op de financiële berekening neem ik contact op met de verkopende partij. Als het gevoel bij de verkoper goed is ga ik naar de auto toe voor inspectie en een proefrit. Na telefonisch contact en advies start ik namens u de onderhandeling.


Stap 4: uw auto transporteren

Bij een succesvolle deal waar alle partijen blij van worden wordt het transport geregeld. De auto wordt vanuit het buitenland richting Youngtimer Kopen in Horssen vervoerd -  in eigen beheer en uiteraard verzekerd.


Stap 5: naar het RDW en de Douane

Na aankomst in Horssen wordt de BPM definitief berekend en wordt het voertuig eventueel getaxeerd. Vervolgens wordt de auto naar het RDW gebracht voor keuring en wordt er BPM-aangifte gedaan bij de Douane.


Stap 6: Inspectie, kenteken en rijklaar

Bij goedkeuring wordt het voertuig voorzien van kentekenplaten. In afwachting van het kentekenbewijs voeren we een APK-keuring en onderhoudsbeurt uit, zodat u veilig onderweg kan.


En tot slot.. de aflevering!

Ongeveer twee weken na goedkeuring door het RDW kunt u uw auto komen ophalen, of kunnen wij hem bij u thuis afleveren.

Is uw vertrouwen gewekt en zullen we hier binnenkort over verder praten? Het is altijd mogelijk om langs te komen om de mogelijkheden en opties te bespreken. Belt u van tevoren even? Door de continue inloop van mensen reserveer ik graag tijd voor u om goed te kunnen praten. De koffie staat klaar en de deur staat voor u open!

Onderdeel van:

Youngtimer Kopen

Abersland 3223, 6605 PK Wijchen

info@youngtimerkopen.nl

Tel: 0487-745381

Maak kennis met Youngtimer Kopen

Deze website is onderdeel van Youngtimer Kopen, het autobedrijf van Marcel van der Sluijs. Met de succesvolle combinatie van vertrouwen, eerlijk advies en persoonlijke service is zijn bedrijf sinds 2011 alsmaar gegroeid tot het complete, full-service autobedrijf wat het nu is.

Benieuwd naar Youngtimer Kopen of wilt u langskomen om kennis te maken en (import)zaken te bespreken? Leuk! U bent van harte welkom in onze showroom.

Marcel